JAG FYLLER ÅR IMORGON :D

Tänkte bara säga det, hehehehehe ;D


Nya kläder!

Jag tänkte visa er lite nya kläder som jag beställt och dom kom idag. Oftast brukar jag inte beställa, men jag har inte haft någon tid att åka och shoppa och jag behöver VERKLIGEN nya kläder, haha ;) Alla kläder är från H&M.CYA ♥

HAHAHAHAHAA

Så sjukt bäst ju xd


Hallo hallo

Hallo hallo... Här ligger jag och chillar. Fin bild också........................................................... ne.

19 Augusti 2011

Idag var jag i skolan, frörsta vanliga skoldagen. Och jag har redan läxa :( Men inte så mycket men ändååå... Jag kom bara på att jag typ hade glömt bloggen så skulle bara göra ett snabbt inlägg, jag har verkligen iiingentiiiing att skriva.

Det är såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär dålig kvalité på min cam men kolla, olala det blir en bld ändå ;)

CYA ♥

Amandas fototävling

Okej nu så hade jag tänkte vara med i Amandas fototävling. Inte för jag har någon bra bild eller så, men jag är aldrig med i tävlingar så varför inte? :] Och ja, jag har en helt jätterandom bild och en helt jätterandon förklaring men whatever ;)


Jo asså det jag tänkte var att det är ju temat dröm så det vore ju som en dröm att ha julafton varje dag, för julafton brukar vara en helt BÄST dag på året. Och den bilden är från förra julafton.

JA JAG VEEEEET jag kommer verkligen inte alls vinna, hahaha, men är väl kul och va med i en tävling ändå? :)

Hemmadag

Jadu, det var så jag hade tänkt idag :) Jag MÅSTE verkligen städa mitt rum, sen så har jag inte packat upp sen lägret som jag kom hem från för typ en vecka sen, haha... Eller jo, det är just packa upp jag gjort. Jag har bara vänt upp och ner på väskorna så allt ligger på golvet, så det är väl mer städa jag faktiskt ska göra. Men nu ska jag faktiskt börja med det också annars kommer jag glömma det.


Mhahah, fin bild...
CYA ♥


30 Augusti 2011 :)

Yup, idag var jag med Felicia. Och vi typ spela Monopol och titta på film och sånt najs ;) Jaja, sen tänkte jag också säga att jag och Amanda har gjort en ny blogg tillsammans. Vi har precis gjort den så där är typ inga inlägg nästan, haha, men jag tycker ni kan kika in på vår blogg. Och jag kommer blogga där också så ni vet ;)


CYA ♥

A-m-a-n-d-a


World Scout Jamboree

Ojdå, jag glömde visst bort att blogga om Jamboree... Haha, jaja då kommer inlägget nu istället ;)
Och jaa, det var ju kul.. Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om lägret. Jag träffade några från andra länder typ Martin, Jordan och typ.. Collum ? Nåt sånt hette han iallafall, haha.. Jaja lite andra också förstås hehe . Jag fotade faktiskt inte så mycket, men här kommer några av dom ganska få jag tog :)


CYA ♥

Hemma från Jamboree !

Yup, nu är jag hemma. Jag kom hem i förrigår egentligen men har inte orkat blogga. Och ja, jag åkte hem tidigare, lägret slutar egentligen på söndag. Jag ska göra ett inlägg om lägret sen med bilder och så så kan skriva varför då. Men jaja... Nu har jag sprungit jättelänge fram och tillbaka i vardagsrummet för jag orkar inte gå ut och springa, haha . Nu är jag så sjuukt trött efter att jag sprang, men då har jag ju tränat iaf. Jaja nu ska jag dusha så cya ♥


Here you are down on your knees again


RSS 2.0