Dag 2 - Den bästa semestern hittils

Då är det väl nån av gångerna jag har vart i London, men jag berättar om den senaste gången för den minns jag ju mest av. Det var för typ nån månad sen.

Lördag
Åkte ju egentligen på fredagkvällen men kom inte fram förrän vid 12 ungefär. Och sen yrade vi runt i några timmar efter hotellet som vi kom till klockan 3... Det var drygt, men efter att vi hade sovit så blev det en awesome dag! Först var vi vid Big Ben o London Eye och typ chillade :3 Sen for vi till Hyde Park en stund och efter det var vi på Harrods. Och sen åkte vi till Piccadily Circus, och gick runt lite i affärer där och sånt. Där köpte jag en ny skolväska också, hihi ^^ Och på kvällen såg vi på "The phantom of the opera" på nån teater. Her Majesty's theatre tror jag den hette. :)

Söndag
Vi gick typ runt jättelänge, haha... Men då fick man ju se många fler ställen av London än man skulle gjort annars. Vissa ställen var typ helt öde... O.O Öde är inte vad jag tänker mig att London är, haha, fast det finns väl inte människor överallt så  . Och sen på eftermiddagen såg vi på en catwalk och det var modeller från England & Irlands Top Model, för er som vet vad det är. :) Och sen andra modeller också ju. Man fick asmycket saker gratis! Typ två sånna goodie bags och en bara man gick lite där kom en massa fram till en och "Ta detta, och detta, och detta..." Nice! Efter det fick vi åka hem och lämna allt vi fått, haha, sen gick vi och åt nånstans. Och efter det gick vi in till Big Ben och London Eye och det dära... Hur orkade jag GÅ dit? Haha, men alla tunnelbanor var avstängda så det var ju det eller hotellet :/

Måndag
S-H-O-P-P-A, det var det vi gjorde. :) På Oxford Street, nice. Sen var det dags för oss att åka till flygplatsen :'( Och sen kom vi ju hem på kvällen, haha... Har börjat fundera på när jag ska åka till London nästa gång, hoppas det blir snart!

Shit vad mycket jag skrivit nu, jaja, här kommer lite bilder också för er som bryr sig...
Kommentarer

Kommentera!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Gör mig glad ^^:

Trackback
RSS 2.0